Η διεισδυτική ματιά στα μεγάλα θέματα της φιλοσοφίας, της ιστορίας και της ερευνητικής επιστήμης.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ 275

Το τεύχος Τρίτο Μάτι 275, Απριλίου 2019, βρίσκεται ήδη στα περίπτερα

Το αυξημένο ενδιαφέρον ζήτησης του τεύχους 275 που βρίσκεται σε όλα τα σημεία πώλησης Τύπου της χώρας, καθώς και σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία, έχει οδηγήσει πολλούς αναγνώστες στη δυσάρεστη θέση να μην μπορούν να το βρουν για να το αγοράσουν.

Για όσους από εσάς δεν προλάβατε να το αγοράσετε και από το σημείο πώλησης που προτιμάτε να κάνετε τις αγορές σας έχει εξαντληθεί, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι υπάρχουν αντίτυπα του τεύχους 275 και μπορείτε κάλλιστα να τα προμηθευτείτε.

Εάν τυχόν δεν βρίσκετε το περιοδικό, ζητήστε από τον εφημεριδοπώλη σας να το φέρει,

καθώς αυτός είναι και ο καλύτερος και ο φθηνότερος τρόπος να το εξασφαλίσετε.Εκείνος θα ζητήσει στο Πρακτορείο Διανομής να του φέρουν επιπλέον τεύχη και έτσι, με λίγες ημέρες καθυστέρησης, θα μπορέσετε να το αγοράσετε.

Αν ωστόσο ακόμα και με αυτόν τον απλό και εύκολο τρόπο δεν μπορέσετε να εξυπηρετηθείτε, στείλτε μας ένα e-mail (esoptron@otenet.gr) ή καλέστε μας στο τηλέφωνο (210-3236852) για να φροντίσουμε να σας το αποστείλουμε άμεσα. Να υπενθυμίσουμε ότι υπάρχουν διαθέσιμα και όλα τα τεύχη της τελευταίας τριετίας, καθώς και πολλά συλλεκτικά περασμένων ετών.

ΤΕΥΧΟΣ 275 | ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2019

Κυκλοφορεί τώρα σε περίπτερα, καταστήματα τύπου και επιλεγμένα βιβλιοπωλεία

Βρείτε το Τρίτο Μάτι

Το περιοδικό Τρίτο Μάτι κυκλοφορεί σε περισσότερα από 4.000 περίπτερα και καταστήματα τύπου σε όλη την Ελλάδα. Βρείτε στον παρακάτω χάρτη το σημείο που σας εξυπηρετεί.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ

Η μαγεία της αναζήτησης ξεκινά μόλις τεθούν απροσδόκητα ερωτήματα

Τα μεγάλα «γιατί», «τι», «πώς» και «αν», είναι όλα στο Τρίτο Μάτι.

Προφίλ έκδοσης

Το Τρίτο Μάτι έχει εξελιχθεί σε επίκεντρο των πνευματικών αναζητήσεων της χώρας μας και αποτελεί φορέα έκφρασης των πιο ανήσυχων και ανοιχτών μυαλών της. Η επιτυχία του περιοδικού οφείλεται στην ικανότητα των αρθρογράφων μας να θέτουν ενδιαφέροντα ερωτήματα και να επιχειρούν να βρουν τις απαντήσεις χωρίς να επηρεάζονται από τις κυρίαρχες συμβατικές απόψεις.

Τι θα συνέβαινε αν κάποιες ιστορικές συγκυρίες ήταν διαφορετικές; Ποιοι είναι οι παράγοντες που επηρεάζουν τη σχέση μας με τους ανθρώπους ή την ύλη; Ποιος και γιατί πυροδοτεί γεγονότα της καθημερινότητας;

Θέματα που ωθούν στα άκρα την αναζήτηση και δοκιμάζουν τις πνευματικές αντοχές του αναγνώστη. Φιλοσοφία, ιστορία και επιστήμη, έχουν βρει εδώ και 25 χρόνια φιλόξενο χώρο στο περιοδικό Τρίτο Μάτι.