ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΣΟΠΤΡΟΝ

Οι έξι (6) διαστάσεις της αυτοβελτίωσης

ΟΙ ΕΞΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗΣ

1. Self-Help

Ο τρόπος για να αντιμετωπίσεις ό,τι σε κρατάει στάσιμο

Το πρώτο βήμα της αυτοβελτίωσης είναι να βοηθήσεις τον εαυτό σου να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που τον απασχολούν. Συσσωρευμένα αδιέξοδα σε διάφορους τομείς της καθημερινής ζωής, άγχος και θλίψη, δημιουργούν μία αίσθηση παρατεταμένης στασιμότητας.

Οι επιλογές αυτό-βοήθειας των εκδόσεων Έσοπτρον περιλαμβάνουν τους κορυφαίους και μερικούς από τους πιο επίκαιρους τίτλους παγκοσμίως. Βιβλία που αποδεδειγμένα κατάφεραν να αλλάξουν τον τρόπο σκέψης και δράσης των αναγνωστών και να ανοίξουν έναν νέο δημιουργικό κύκλο στην καθημερινότητά τους.

2. Wellness

Η ενέργεια και η ευεξία που χρειάζεσαι για να προχωρήσεις μπροστά

Για να πετύχεις τη βελτίωση της ζωής σου χρειάζεσαι τα υψηλά επίπεδα ενέργειας και διάθεσης που θα σου επιτρέψουν να δρας αποτελεσματικά. Σε αυτό τον κρίσιμο τομέα της αυτοβελτίωσης παίρνεις στα χέρια σου ό,τι έχει σχέση με την υγεία, την άσκηση, τη διατροφή και την ψυχολογία σου.

Οι επιλογές ευεξίας των εκδόσεων Έσοπτρον αποτελούν μία πρωτόγνωρη σύνθεση από προωθημένες τεχνικές πνευματικής διέγερσης, οδηγούς πρακτικής εξάσκησης και προϊόντων αποτοξίνωσης και σωματικής εξισορρόπησης. Όλα αυτά είναι τα εργαλεία που θα απελευθερώσουν τη δυναμική σου και θα σου επιτρέψουν να βελτιώσεις τη ζωή σου.

3. Human Interaction

Η αλληλεπίδραση που θα σου χαρίσει την αποδοχή που ζητάς

Τα κλειδιά της ικανοποίησής μας τα κρατούν τις περισσότερες φορές οι άνθρωποι που έχουμε απέναντί μας. Είτε πρόκειται για θέση εργασίας, είτε για σχέσεις της προσωπικής μας ζωής, οι αποφάσεις των άλλων και η αλληλεπίδραση που διατηρούμε μαζί τους παίζουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή μας.

Οι προσεγμένες βιβλιογραφικές επιλογές μας, μπορούν να αλλάξουν τόσο δομικά, όσο και τακτικά τον τρόπο με τον οποίο τοποθετείς τον εαυτό σου στις κοινωνικές συσχετίσεις. Η καλλιέργεια τόσο της λεκτικής όσο και της μη λεκτικής επικοινωνίας, η προσέλκυση του ενδιαφέροντος και η άσκηση γοητείας, είναι ορισμένες από τις έννοιες που θα σου παράσχουν το έναυσμα για μια διαφορετική καθημερινότητα.

4. Ηγεσία

Οι ικανότητες που θα σου επιτρέψουν να ξεχωρίσεις

Η Ηγεσία είναι πρώτα από όλα η διάθεση να αναλάβεις την ευθύνη όχι μόνο για τον εαυτό σου, αλλά και για τους ανθρώπους με τους οποίους βρίσκεσαι σε αλληλεπίδραση. Είτε πρόκειται για μία κρίσιμη επιλογή σε ένα σημαντικό σταυροδρόμι της πορείας, είτε για τη γενικότερη κατεύθυνση στην οποία πορεύεσαι εσύ και οι άνθρωποί σου, η ηγετική σου ικανότητα είναι αυτή που θα κάνει τη διαφορά.

Οι ειδικά μελετημένες επιλογές μας θα σου παράσχουν τόσο το σθένος ώστε να ανταποκριθείς στην ευθύνη της ηγεσίας, όσο και τα πρακτικά εργαλεία που χρειάζεσαι για να ερμηνεύσεις το περιβάλλον και να βρεις τις σωστές αποφάσεις μέσα στο πλήθος των εναλλακτικών που προσφέρονται και των επιρροών που ασκούνται. Επιπλέον, θα εμπλουτίσεις τη φαρέτρα σου με ένα πλήθος απαραίτητων ηγετικών ικανοτήτων.

5. Wealth

Ο τρόπος να αποκτήσεις και να διατηρήσεις την ευημερία

Η ευημερία αντικατοπτρίζει την ικανότητά σου να συγκεντρώνεις, να διατηρείς και να διαχειρίζεσαι αποτελεσματικά τους υλικούς πόρους. Στην πραγματικότητα είναι μία δύσκολη δουλειά, καθώς οι περισσότεροι δεν είναι σε θέση να διαχειριστούν αποτελεσματικά ακόμη και την περίπτωση όπου οι συγκυρίες είναι ευνοϊκές.

Οι προτάσεις μας στον τομέα Wealth αποσκοπούν στο να αποκτήσει ο αναγνώστης μία ολοκληρωμένη θεώρηση του οικονομικού πλούτου, της δύναμης που αυτός παράσχει και της νοηματοδότησης της έννοιας της ευημερίας. Ασχολούνται με όλο το φάσμα που αφορά στην παραγωγή του πλούτου, καθώς και με την ένταξή του σε ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον ευημερίας, μακριά από νέο-πλουτίστικα παρακμιακά φαινόμενα.

6. Φιλοσοφία

Το ανώτερο στάδιο της αυτοβελτίωσης που θα σε οδηγήσει στην αυτοπραγμάτωση

Το ανώτερο στάδιο της εξέλιξης πάντα υπερβαίνει την πρακτικότητα και οδηγεί σε αναζητήσεις και θέσεις σε σχέση με τα μεγάλα ζητήματα της ζωής και του ρόλου σου μέσα σε αυτά. Η απόλυτη ικανοποίηση βρίσκεται μέσα στη διαμόρφωση μίας ολοκληρωμένης θεώρησης του κόσμου και ενός ανώτερου σκοπού για τον οποίο αξίζει να αγωνιστείς.

Στο ώριμο αυτό στάδιο της αυτοβελτίωσης, οι προτάσεις μας αναδεικνύουν την ουσία των κορυφαίων φιλοσοφικών θεωρήσεων της ανθρωπότητας, με τρόπο κωδικοποιημένο και πρακτικό ώστε να αποτελέσουν την κινητήρια δύναμη που θα θέσουν τις αντιλήψεις σου γύρω από μία νέα τροχιά. Η κατάκτηση νέων πνευματικών εδαφών είναι πλέον προσωπική σου υπόθεση, αν και συχνά διαπιστώνουμε ότι τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται!

Ονοματεπώνυμο *

Το Email σου *

Το μήνυμά σου

Συμφωνώ με τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου

Ονοματεπώνυμο *

Το Email σου *

Το μήνυμά σου

Συμφωνώ με τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου