ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΣΟΠΡΤΟΝ

Αναζητώντας τη γνώση, στον καταιγισμό των πληροφοριών

Ο εκδοτικός οίκος.

Μία εντυπωσιακή ιστορία αναζήτησης της γνώσης που ξεκίνησε πριν από 30 χρόνια και συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Ο εκδοτικός οίκος Έσοπτρον εξοικείωσε το ελληνικό αναγνωστικό κοινό με τις έννοιες της αυτοβελτίωσης, της φιλοσοφίας και της ψυχολογίας.

Ο μεγάλος αριθμός των τίτλων μας αποτελεί σήμερα ένα αξιόλογο γνωσιακό κεφάλαιο στους συγκεκριμένους τομείς. Μέσα από τη δραστηριότητά μας, εξαίρετοι Έλληνες συγγραφείς, αναλυτές, επιστήμονες και διανοούμενοι, βρήκαν την ευκαιρία να μοιραστούν τις πνευματικές τους ανησυχίες με το ευρύ κοινό, ενώ μέλη του παγκόσμιου συγγραφικού στερεώματος «μίλησαν» ελληνικά. Το σημαντικότερο όμως, είναι οι χιλιάδες αναγνώστες που κατάφεραν να βελτιώσουν τη ζωή τους μέσα από τα ερεθίσματα και τις πνευματικές αναζητήσεις του έργου μας.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Δυναμική αξιοποίηση των νέων μέσων για τη διάχυση της γνώσης

Οικοσύστημα γνώσης

Οραματιζόμαστε ένα νέο ρόλο για τον εκδοτικό μας οίκο στο μέλλον, πολύ ευρύτερο από την τυπική έκδοση βιβλίων. Θέτουμε στο επίκεντρο το ενδιαφέρον του αναγνωστικού κοινού για τη φιλοσοφία και την ψυχολογία και δημιουργούμε τα μέσα και το περιεχόμενο που θα το βοηθήσουν στην αναζήτησή του.

Παρέχουμε τη γνώση με τον τρόπο που προτιμά κάθε αναγνώστης ξεχωριστά, είτε πρόκειται για έντυπη μορφή, είτε για eBook, είτε ανάγνωση μέσα από τον υπολογιστή, το tablet και το κινητό τηλέφωνο.

Παρέχουμε εργαλεία κατανόησης και πρακτικής εφαρμογής των γνώσεων, όπως οπτικοακουστικό υλικό, τεστ πρακτικής εφαρμογής, προσομοίωση, καθώς και φυσικά ή ηλεκτρονικά μέσα ανταλλαγής απόψεων.

Ονοματεπώνυμο *

Το Email σου *

Το μήνυμά σου

Συμφωνώ με τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου

Ονοματεπώνυμο *

Το Email σου *

Το μήνυμά σου

Συμφωνώ με τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου